24h Poker sender dig til EMOP Prag gratis

Det er næsten en skam hvis man hører til en af de pokerspillere som endnu ikke har stiftet bekendtskab med 24h Poker. Dette er nemlig en af de absolut mest innovative pokersider på internettet, og det er her man finder de bedste kampagner med de vildeste præmier. Nu er der ikke lang tid til at EMOP i Prag skal spilles, og i den forbindelse har 24h Poker valgt at smide sæder til eventen for €18000 i puljen i en ny kampagne. På udvalgte dage kan man spille med i en VIP Point Freeroll hvor vinderen får en pakke til EMOP foræret.

Sådan fungerer det

Der bliver spillet en VIP freeroll den 1, 4, 8, 12, 15, 18, 22 og 28. januar. Hver af disse turneringer har et krav der varierer imellem 1-750 VIP point. Lige så snart du har optjent nok point til at købe dig ind i en af disse freerolls kan du så spille med om et sæde til EMOP i hver af dem, og hvis du skulle blive en af de heldige vindere kan du se frem til en uforglemmelig tur til Prag hvor alt er inkluderet.

Lækker kampagne

Med indskud i alle prisklasser er der noget for enhver i denne kampagne, og man kan faktisk spille med i de første fire kvalifikationsturneringer for under 100 VIP point. Det er derfor en særdeles god promotion som 24h Poker denne gang har åbnet op for, og hvis du gerne vil se om du har det der skal til for at blive en af vinderne skal du bare se at få oprettet dig som kunde med det samme.

Som ny spiller hos 24h Poker kan du både få en 100 % bonus på op til €500 samt være en del af deres nye VIP program der indeholder store kontante belønninger.

Opret dig hos 24h Poker nu