Bedre garanterede turneringer hos PokerStars

Man finder næppe noget bedre sted at spille online turneringer end hos PokerStars, og nu har de valgt at gøre det endnu mere attraktivt for dig at vælge netop deres side. Præmiepuljerne i de fleste af deres turneringer er nemlig blevet øget betragteligt, og det betyder at du kan spille med om flere penge uden at det koster dig mere. Både de store søndagsturneringer og de nye lørdagsturneringer har fået flere penge i puljen, og det gælder også deres populære ’The Daily Bigs’ der er et hav af daglige turneringer med høje præmiepuljer.

Større og bedre

Det faktum at PokerStars har valgt at garantere flere penge i deres mange turneringer er et udtryk for flere ting. Først og fremmest vil de gerne vise deres loyalitet over for dig ved at du er kunde hos dem, men de vil også gerne give nye spillere endnu flere grunde til at vælge netop deres produkt. Den konstante forandring hos PokerStars der kun er en fordel for spillerne, har haft en seriøs effekt på antallet af kunder, og den dag i dag er der mere end 50 millioner pokerspillere der har valgt at åben en konto hos dem.

Prøv dem selv

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med de nye og endnu bedre turneringer hos PokerStars, kan du bare oprette en konto med det samme. Har du ikke hidtil haft en konto hos PokerStars er det også muligt at få en 100 % bonus på op til $600 i forbindelse med ens første indskud. Alt hvad du skal gøre for at få denne bonus er at indtaste koden PSP7824 når du opretter dig. Når dette er gjort vil du være klar til at spille bonussen fri, og dette kan blandt andet gøres ved at spille cashgames, STT og MTT turneringer.

Prøv turneringerne nu