Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betfair Poker afholder GSOP VIII samt Mini

De sidste detaljer er nu faldet på plads i forbindelse med den næste udgave af Grand Series of Poker hos Betfair Poker. Fra den 26. februar og helt frem til den 17. marts kan du spille med i den ottende omgang af denne populære online turneringsserie, og der er godt nyt for både dem der vil spille dyre og billige turneringer. Betfair Poker gentager nemlig succesen med både at afholde den normale række af GSOP events sammen med den billige udgave af dem der bliver kaldet GSOP Mini. Det er derfor en god ide at være kunde hos Betfair Poker inden at det hele går i gang.

GSOP VIII

GSOP byder i år på 18 events samt den store Grand Slam finale som er præcis som den plejer at være. Det hele kickstartes den 26. februar med en $500.000 garanteret turnering der har et indskud på $190+$10. En ting man skal være opmærksom på ved denne event er at den spilles i Deepstack format som betyder at alle spillere vil have ekstra chips ved bordene. Dette sikrer en endnu bedre struktur som kun kommer de erfarne spillere til gode.

GSOP Mini

For dem der ikke har uanede mængder af penge på bankbogen er GSOP Mini et særdeles godt valg. Her kan man nemlig spille med i nogle af de samme events som sker i GSOP VIII, forskellen er dog bare at indskuddene er barberet grundigt ned. Heldigvis vil der også her være meget høje garanterede præmiepuljer, så hvis du overvejer at være en del af denne turneringsserie kan du glæde dig over at indskuddene er til at have med at gøre.

Opret en konto hos Betfair Poker i dag så du også kan spille med i den nye udgave af Grand Series of Poker.

Spil GSOP hos Betfair Poker