Betsafe Poker med Easter Egg Turneringer

Man bliver aldrig for gammel til at fange påskeæg, og hvis du allerede er blevet en voksen herre, kan du igen få muligheden hos Betsafe Poker.

De vil nemlig fra den 5-8. april afholde fire daglige påsketurneringer med $100 i added præmiepulje, og koster kun $1.10 at være med.

De 50 bedste spillere vil alle vinde et påskeæg, som går videre til deres samlede stilling i kampagnen, og når den er slut, vil de 50 bedste deltagere få en gratis mus fra LG.

Der er i alt præmier for $8000 på spil, så du har ekstra god grund til at tilbringe påsken i selskab med Betsafe Poker.

Revolutionerende mus

Præmierne fra LG, som består af deres helt nye LG LSM-100 mus, er en ganske revolutionerende af sin slags.

Den har nemlig en indbygget scanner, og det betyder at du hele tiden kan dele dine dokumenter via sociale netværk på farten.

Det er derfor ikke småting som Betsafe Poker deler ud til de kunder som klarer sig bedst, og det kan lige sig godt være dig, der ender med at vinde en af de fine præmier.

Med fire turneringer hver dag, er der desuden fine muligheder for at nå helt til tops i den samlede stilling.

Tjek din status

I tilfælde af at du gerne vil være med i denne kampagne fra Betsafe Poker, har du også mulighed for at tjekke din status for hver dag der er gået.

Det betyder at du altid ved hvor mange påskeæg du har samlet sammen, og det giver dig en klar indsigt i hvor langt du er fra en af præmierne.

Er du ikke i besiddelse af en konto hos Betsafe Poker, så vælg at oprette en allerede i dag. Dette giver dig nemlig en valgfri bonus på op til $2500 på ens første indbetaling.

Prøv Betsafe Poker