Betsafe Poker uddeler VIP billetter til Superligaen

Betsafe har valgt at satse stort på det danske marked for poker, sportsbetting og casino efter at den nye lovgivning trådte i kraft den 1. januar. En af de satsninger som firmaet har taget, er at de er blevet hovedsponsor for Superligaen. Det betyder at de vil prøve på at markedsføre sig selv til alle der er vilde med fodbold, og i den forbindelse vil de gerne sende flere af deres egne pokerspillere med til årets kampe. Du kan således vinde VIP billetter til Superligaen 2012 ved at spille med i et væld af forskellige turneringer, og prisen lyder på blot $1+$0.20.

Fede præmier

At være med til en Superliga kamp er en god oplevelse i sig selv, men at opleve en sådan kamp med VIP billetter er noget helt særligt. Man vil nemlig være placeret i store lokaler med panorama vinduer, stor buffet og drikkevarer ad libitum. For dem der ikke har prøvet at få sådan en oplevelse, kan drømmen nu blive virkelighed ved at spille med i de mange turneringer som Betsafe Poker afholder. Den næste spilles den 11. marts 20.00 dansk tid, og udover VIP billetterne får førstepræmien også $100 til rejseomkostninger.

Nummer to får også billetter

Den pokerspiller der bliver runner up i de mange turneringer, vil også få 2 VIP billetter, men blot med den forskel at ingen rejsepenge vil være inkluderet. Der er således fire glade personer der skal ud og se Superligaen med VIP billetter, og det kunne lige så godt være dig og dine venner som det kunne være alle mulige andre. Med et indskud på $1+$0.20 er det værd at tilmelde sig en af de mange events, så det er bare med at få oprettet en konto hos Betsafe Poker hurtigst muligt.

Vind vej til dine VIP billetter hos Betsafe Poker, og få op til $2500 i bonus som ny kunde.