Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betsafe uddeler fodboldbilletter til nye kunder

Efter længere tid med forhandlinger, kan Betsafe Poker nu glæde danskerne med at de er blevet hovedsponsor for superligaen. Helt konkret betyder det at de vil effektivere deres markedsføring for de danske kunder, og for at fejre dette vil du kunne vinde et af 15 sæsonkort til din favorit klub i superligaen. For at kunne blive en af de heldige vindere skal man blot oprette en konto hos Betsafe og indbetale minimum 200 kroner. Når dette er gjort skal du bare sende dem en e-mail om hvilken klub du gerne vil have billetter til, og så kunne det blive dig der løb af med en de fine præmier.

Kun for nye kunder

Denne specielle kampagne er kun tilgængelig for nye kunder hos Betsafe, så hvis du tidligere har haft en konto er det ikke muligt at være med. Er det dog ikke tilfældet for dig, kan du måske se frem til en lang fodboldsæson med spændende kampe hvor du ikke selv skal til lommerne for at se dem live. Efter at du har oprettet din nye konto sender du en e-mail til adressen superliga@betsafe.dk hvor du skriver navnet på den klub du vil følge, og så er du automatisk med i lodtrækningen.

Et stærkt træk

Som hovedsponsor for den danske superliga hersker der nu absolut ikke længere nogen tvivl om at Betsafe vil gå langt for at være de førende i Danmark. Det er egentlig kun en positiv ting for dig, for det betyder at du vil kunne nyde flere og bedre kampagner inden for både sportsbetting, poker og casino.

Konkurrencen om de 15 sæsonkort slutter den 6. marts, så skynd dig at slå til inden at det er for sent, og husk at du som ny kunde kan få op til 1000 kroner ekstra at spille for.

Vind billetter her