Deltag i Sunday Million hos PokerStars

Der er ingen turneringer der kan måle sig med Sunday Million, for her er der nemlig som navnet antyder en hel million dollars garanteret hver eneste uge. Dette er derfor din absolut bedste chance for at vinde gigantiske gevinster, og det koster blot $200+$15 at være med. Med en førstepræmie på mere end $200.000 hver uge kunne du blive millionær hvis bare du er den sidste der forlader bordet i denne event, og PokerStars giver som altid dig et utal af muligheder for hvordan du kommer med til turneringen for en brøkdel af indskuddet.

Stolte danske traditioner

Op til flere gange har en dansker vundet Sunday Million hos PokerStars, og det tæller blandt andet profiler som Lars Bønding, Jesper Hougaard og flere. Disse præstationer har været med til at give spillerne en 6-cifret bankroll og det kunne også være dig der tog sejren næste gang at Sunday Million afholdes. Det er muligt at kvalificere sig for helt ned til $2.20, og med så lavt et indskud bør man seriøst overveje at komme med når mere end 5.5 millioner danske kroner hver søndag garanteres i den vildeste turnering inden for online poker.

FPP turneringer

Udover de kontante kval-turneringer hos PokerStars kan man også bruge en smule af ens optjente point på at komme med til Sunday Million. Der afholdes nemlig satellitturneringer med indskud fra 400 FPP point og opefter. PokerStars giver dig derfor gode muligheder for at komme med hver uge, så det er næsten synd ikke at gribe chancen og se om man kan stryge til tops i denne helt fantastiske turnering. Alle spillere starter med 10.000 chips, og dette sikrer masser af plads til at spille så man ikke behøver at risikere livet i eventen lige med det samme.

Spil med allerede nu på søndag og se hvor meget af de $1.000.000 du kan vinde.

Opret dig hos PokerStars