Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Det skete på 12. etape af Tour De France

TourdeFrance2013I går viste Chris Froome alt og alle, at han var kongen af Tour’en i år. Vi er kun halvvejs, men såvel på enkeltstarter som bjergetaper har han virket usårlig. I dag var det så tid til årets allerfladeste etape. Ingen kategori nogetsomhelst stigninger på dagens etape. Rytterne er altid nervøs før sådan en etape på grund af risikoen for styrt, når de alle kommer samlet hen mod slutningen. Klassementsmæssigt kunne man dog ikke forvente noget særligt af dagens etape.

Allerede fra de allerførste kilometer kom et af de angreb, hvor 5 ryttere stikker og ingen af dem er den mindste trussel i klassementet. De får så godt som altid lov til at køre, og sådan var det også i dag. De opnåede 9 minutters forspring, før feltet sagde, at nu var det nok og langsomt kørte dem ind igen. 5-6 km før mål var det helt slut og det hele lå til den klassiske massespurt.

I forgårs var Mark Cavendish den direkte årsag til Tom Veelers’ spurt. Han slap af uforståelige årsager for en deklassering efter den svinestreg. Tilskuerne i går var dog ikke af den opfattelse, at han skulle slippe ustraffet, så på enkeltstarten blev han bombarderet med flasker indeholdende urin undervejs på etapen. En meget ulækker straf og hvis man kender Mark Cavendish, så ved man, at han virkelig har temperament, så mon ikke han kunne kanalisere den vrede til en etapesejr i dag?

I spurten fungerede Cavendish’s tog ikke rigtigt og Steegmans slap måske Cavendish fri lidt for tidligt. I hvert fald så det meget let ud for Marcel Kittel, da han kørte forbi Cavendish og slog ham med et halvt cykelhjul.

I forgårs blev Cavendish sur over journalisternes spørgsmål. I går blev han bogstaveligt talt pissesur over tilskuernes angreb. Hvilket humør mon det her kan bringe ham i? Og kan han revanchere sig i morgen? Det vil tiden vise.

I klassementet skete der ingen ændringer i dag.