Et parret bord var farvel til Ministerborg under DM 2010

Et parret flop er altid noget man skal have lidt respekt for i poker hvilket Simon Ministerborg Ravnsbæk måtte sande efter en pot mod den førende spiller Rasmus Jungleras Nielsen under DM i poker 2010.

På nedenstående flop byder Simon 26.000

[9:k;9:h;8:k]

Simon sidder med en rimelig god hånd på det her tidspunkt idet han på hånden har:

[6:k;5:k]

Altså et flush draw med et indvendigt straight draw. Han kan dermed bruge samtlige klør (9 tilbage i kortbunken) samt alle syvere som ikke er klør (dem er der 3 af). Da han bliver reraiset af Jungleras så er det derfor et rimeligt let kald eller All-in som Simon skal lave. Han beslutter sig for at kalde og rammer sin flush da Turn kortet er

[q:k]

Rasmus Jungleras Nielsen better nu 165.000 og Ravnsbæk er fanget i potten og går All-in

Jungleras har på hånden:

[q:s;9:s]

Og har derfor ramt et fuldt hus og kalder selvfølgeligt øjeblikket Simons All-in

Da river ikke viste

[7:k]

Var DM 2010 et overstået kapitel for Simon Ravnsbæk. Det er selvfølgeligt meget uheldigt når man rammer en flush at man taber hånden men i poker så skal man altid huske det ikke er alle outs som er gode. I dette tilfælde fandtes der 1 af de 12 outs som ikke virkede for Simon men i princippet kunne Rasmis Nielsen også have haft et højere flush træk og dermed er det muligt at Simon i realiteten kunne trække til færre outs. Usandsynligt selvfølgeligt men muligt.

Husk at overveje tingene

Husk derfor altid at overveje om de kort du skal bruge måske også kan bruges af din modstander. Noget som især PLO spillere ved en del om da det er langt mere muligt i den form for poker men altså også noget man af og til bør være opmærksom på i Texas Poker No Limit Hold’Em poker turneringer.