EUR 50000 turnering hver uge hos Classic Poker

Søndagsturneringer er efterhånden blevet en lige så fast del af poker som verdensmesterskaberne i Las Vegas. Dette er dagen hvor fårene skilles fra bukkene og de mest ihærdige og dygtige spillere kan tage omsonst store penge med hjem fra hver turnering. Classic Poker vil ikke stå i vejen for at du oplever magien ved at vinde en stor præmie, så derfor kan du hver eneste søndag spille med i deres store €50000 garanterede turnering hvor hver eneste kroner i præmiepuljen selvfølgelig er komplet skattefri. Med en stor præmiepulje og et lavt indskud må man ikke misse Classic Poker om søndagen hvor der bliver gået til stålet.

Indskud på €85

Selve turneringen har et indskud på €80+€5 som må siges at være et billigt indskud når man ser på hvordan strukturen og præmiepuljen er strikket sammen. Førstepræmien i turneringen ligger på omkring €7000, og det må siges at være en ganske fin præmie når det koster under hundrede euro at købe sig direkte ind. Der er heldigvis også gode muligheder for at komme med til søndagsturneringen selvom du ikke ønsker at betale det fulde indskud. Classic Poker har nemlig masser af satellitturneringer kørende ugens syv dage så du har rigeligt med tid til at spille dig til et sæde og nå til tops.

Mindst 60 spillere vil hver søndag tage en stor præmie med hjem fra denne turnering, så dette er en god mulighed for at opleve den bedste type af online poker uden at du skal betale tusindvis af kroner for at være med. Alt vundet hos Classic Poker er som sagt helt skattefrit, og det gælder også den flotte 200 % bonus på op til €1000 samt de 30 % i rakeback som alle nye spillere får såfremt de mindst bidrager med €100 i rake om måneden.