Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Garanti for hurtig service hos Betsafe Poker

Ingen kunder hos Betsafe Poker skal skuffes når de vælger at spille hos denne udbyder. Derfor vil Betsafe Poker gerne sætte en ny standard for hurtig og professionel betjening i form af en direkte dusør hvis man ikke får hjælp til ens problemer i løbet af 15 minutter.

50 kroner hvis du venter mere end 15 minutter

Hvis du ikke skulle få et konkret svar i løbet af et kvarter vil 50 kroner blive sat direkte ind på din konto. Med denne attraktive garanti vil du være sikret hurtig og god service. Skulle de dygtige medarbejdere ikke være hurtige nok, vil du altså få penge lige ned i lommen.

Det eneste som kræves for at få den flotte dusør er at man har oprettet en konto hos Betsafe Poker og foretaget et indskud. Hvis disse betingelser er opfyldt vil man være berettiget til at få 100 kroner hvis man venter mere end 15 minutter. Der findes ganske enkelt ingen andre udbydere som tilbyder sådan en garanti, så man kan trygt stole på at man enten vil få løst ens spørgsmål hurtigt eller blive 100 kroner rigere. Denne service gælder 24 timer i døgnet via e-mail, live chat og telefon.

Betsafe Poker har utroligt mange flotte tilbud til deres spillere, og hvis man endnu ikke har en konto på deres populære side kan man få op til $2.000 i sign-up bonus på ens første indskud. Det kræver $1.000 i indbetaling at få denne bonus, men så vil du også kunne nyde godt af en af markedets absolut varmeste bonusser.

Tjek de mange tilbud

Tjek de mange spændende tilbud ud hos Betsafe Poker og vær sikker på at du vil blive betjent hurtigt og korrekt 24 timer i døgnet via hele 3 muligheder for kundeservice.

Netop nu får du 55 dage til at spille den store $2.000 bonus fri.

Oplev verdens bedste support her!