Gigantiske freerolls hos PokerStars

Sommeren er over os og noget kunne tyde på at PokerStars der er verdens største pokerside har fået lidt af et sommerstik.

Gratis turneringer for nye kunder

Gennem juni og juli måned kan du nemlig spille med i freeroll turneringer for mere end $100.000 såfremt du ikke har spillet hos PokerStars før. Når du har indbetalt penge til din konto vil PokerStars automatisk tildele dig adgang til disse lækre freerolls hvor vinderen vil tage en fair sum penge med hjem. De forskellige turneringer bliver spillet 5 gange om dagen lang i løbet af sommeren, så der er god mulighed for at tage en ferie foran computeren og vinde kontanter.

Kode PSP7824 og 100k

Det eneste der kræves af dig for at spille med i turneringerne er at du indsætter penge ved brug af koden 100K. Efter det det er gjort vil turneringerne være tilgængelige for dig, og det er selvfølgelig ikke at glemme at du kan få en stor sign-up bonus når du starter med at spille hos PokerStars. Som verdens førende udbyder af poker kan du få en 100 % sign-up bonus på op til $600 på din første indbetaling. Du skal registrere dig med koden PSP7824 når du opretter din konto hos PokerStars for at få denne bonus og først ved indbetaling bruge 100K.

Læs PokerStars anmeldelse

Store søndagsturneringer

Husk desuden også at du hver eneste søndag kan spille med i en stor kavalkade af turneringer hos PokerStars. Sunday Million, Sunday Warm, Up, Sunday Storm og SuperSonic er blot et lille udvalg af de turneringer som spilles på ugens sidste dag hos PokerStars.

Spil med i disse lækre freeroll turneringer der tilsammen har en værdi på mere end $100.000 og så kunne du også gøre sommeren lidt sjovere ved at vise din evner i poker. Få din 100 % sign-up bonus hos PokerStars på din første overførsel af rigtige penge ved brug af koden PSP7824.

Vi ses til masser af freerolls hos PokerStars i juni og juli.