Kom til WPT Danmark hos Bet24 Poker

Bet24 Poker har altid haft et særligt godt øje til deres danske kunder, og nu kan de løfte sløret for en helt særlig online turnering hvor i du kan vinde en komplet pakke til den kommende udgave af WPT Danmark. Det er første gang at World Poker Tour afholder en turnering i Danmark, og du kan sikre dig et sæde helt gratis. Fra den 15. januar og frem til den 19. februar afholdes der nemlig på udvalgte datoer satellitturneringer til finalen hvor 1 sæde er garanteret, så du behøver ikke engang at bruge penge på at kvalificere dig.

Den store finale

Den store finale til WPT Danmark hos Bet24 Poker afholdes den 19. februar 20.00 dansk tid og her vil der være 1 pakke garanteret til eventen. Værdien er på $3600 og indeholder både indskud til turneringen såvel som lommepenge, hotelophold og meget andet. Du kan derfor se frem til en oplevelse hvor der ikke er sparet på noget, og det kunne jo være en ganske særlig ting hvis du i sidste ende blev den første dansker til at vinde WPT Danmark. Det er derfor bare med at få kridtet skoene og gå i gang så man kan være sikke på et sæde i finalen.

Tilmeld dig Bet24 Poker

Er du endnu ikke kunde hos Bet24 Poker behøver du ikke at fortvivle. Det er helt gratis at tilmelde sig, og du kan som ny spiller få op til 6000 kroner i bonus på din første indbetaling. Foruden denne enorme bonus kan du også være en del af Bet24 Club systemet der er en slags VIP ordning hvor i du har mulighed for at få kontante fordele for dine optjente point.

Læs meget mere om WPT Danmark og hvordan du kommer med ved at oprette en konto hos Bet24 lige nu.

Klik her og opret dig