Kvalificer dig til Bet24 Poker Open for kun USD 3

Lige nu kan du spille dig til Bet24 Poker Open i Riga, for under $5. Det koster ikke mere end $3.20 at vinde en Bet24 Poker Open Riga pakke til værdi af $1.500.

Poker i Riga

Bet24 Poker er atter klar med endnu en udgave af deres populære Bet24 Poker Open turneringsserie, som denne gang foregår i den smukke by Riga. Du kan vinde en eksklusiv Bet24 Poker Open pakke til en værdi af $1.500, ved at spille med i de daglige satellitter der har et indskud på bare $3.20.

Der kører både daglige og ugentlige satellitter og kvalifikationsturneringer, med ugentlige online finaler. Du bestemmer naturligvis selv, om du vælger at købe dig direkte ind i de ugentlige finaler for $108. Eller du vælger at forsøge, at sikre dig sædet til online finalerne via online satellitterne.

Spil satelitter her!

$25.000 til vinderen

Du har i hvert fald masser af muligheder og chancer for, at komme med til Riga og deltage i næste udgave af Bet24 Poker Open. Bet24 Poker garanterer at der venter en gigantisk første præmie på hele $25.000 til vinderen af Bet24 Poker Open 2011 i Riga, så det er helt sikkert ikke småpenge der bliver spillet om nede i Riga.

Gør dig derfor den store tjeneste, at gå til Bet24 Poker og download deres gratis pokersoftware. Så du kan registrere dig som kunde, og starte jagten på den eksklusive Bet24 Poker Open pakke.

$600 i bonus

Som en ekstra stor gulerod, kan du som ny kunde se frem til, at få helt op til $600 i skattefri indskudsbonus, så snart du har registreret dig og skal lave dit første indskud.  Pokersiden matcher ganske enkelt dit første indskud med 100 % op til$600, helt uden du behøver at gøre noget særligt for det. Det hele foregår nemlig uden brug af poker bonuskode, og derfor skal du ikke være nervøs for du ikke er kvalificeret til at modtage opstarts bonussen.

Det er værd at nævne at det er nemt og hurtigt, at downloade og installere Bet24 Poker softwaren der også er udviklet således at spillere vil kunne finde en Bet24 Mac venlig version.