Ladbrokes Poker bonus op til 5500 kroner

Alle online pokerrum du finder på markedet i dag, giver dig en eller anden form for signup bonus. For det meste er disse pokerbonusser det man kaldet match bonusser. Hvilket vil sige at pokerrummet giver dig et beløb svarende til det beløb du selv indbetaler, ved din første indbetaling. Herefter har du et forudbestemt antal dage til at spille din pokerbonus fri. Antallet af dage er varierende fra pokerrum til pokerrum. Typisk ligger det mellem 30 og helt op til 90 dage, afhængigt af størrelsen på bonussen.

En af de bedste bonusser

Ladbrokes Poker kan tilbyde dig en af de bedste pokerbonusser du kan finde i dag, i og med deres bonussystem gør at du som pokerspiller får en god bonus der er nem at spille fri.

Her kan du se en oversigt over hvor meget du kan få i Ladbrokes bonus, og hvad det kræver for at få den spillet fri:

Minimums 1. Indskud Poker Point tjent mellem Bonus
275 DKK 1750 – 3499 275
3500 – 7499 550
7500 – 14999 1250
15000 – 34999 2500
35000+ 5500
 

Modsat mange andre pokerrum hvor du får din bonus udbetalt løbende, i takt med at du optjener player point hver gang du spiller poker for ægte penge, så har Ladbrokes Poker valgt først at udbetale det du har optjent af bonussen, efter de 45 dage. Det vil sige at når du har oprettet dig som bruger hos Ladbrokes Poker og har foretaget en indbetaling, samt spillet poker for ægte penge. Vil du efter 45 dage blot skulle udfylde deres ansøgningsformular, hvilket du dog ikke skal ligge så meget i, da alle nye brugere er berettiget til denne bonus, og der er derfor ingen fare for at du ikke kan få glæde af denne bonus.

Det ekstra gode ved deres bonus, er at du faktisk må foretage flere indskud indenfor de første 45 dage, og dermed har muligheden for rent faktisk at forhøje din bonus. Du kan på en måde se denne pokerbonus for en form for opsparing, uden der er fare for at du brugere pengene løbende. Da de først bliver udbetalt til sidst efter de 45 dage, og ikke løbende som hos andre pokerrum.

Optjen point og frispil din bonus

Du optjener 10 poker point, for hver $1 du raker ved cashgame bordene. Og du optjener 10 poker point, for hver $1 du betaler i turneringsgebyr. Du kan lave din Ladbrokes Poker konto her, og begynde at optjene din pokerbonus så snart du har lavet din første indbetaling.

Få op til 5500 kroner i Ladbrokes bonus