Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Lav en konto hos Everest Poker og få USD 300 bonus

Gennem mange år har Everest Poker etableret sig som et af de bedste steder at spille online poker på internettet. Gennem et væld af store promoveringer, flotte turneringer og ikke mindst fremragende tilbud til nye spillere, har Everest Poker i den grad gjort sit for at etablere sig på det store marked.

Spillerne skal behandles godt

Everest Poker har en filosofi om at deres spillere skal behandles yderst godt, og det bærer deres mange tilbud også præg af. F.eks. kan du få en af markedets bedste bonusser som vi har forhandlet os frem til. Denne bonus er blandt markedets bedste, og du bør ikke gå glip af dette helt uhørt gode tilbud til nye kunder hos Everest Poker.

Som ny kunde får du Everest Poker bonus på op til $300 uanset indskuddets størrelse. Det smarte og attraktive ved denne bonus er at du blot behøver at lave et indskud på $5 for at få hele bonussen. Det betyder altså med andre ord en bonus på hele 6000 % i forhold til hvad dit minimumsindskud skal være på. Dermed er Everest Poker det oplagte valg til småspillere og trænede hobbyspillere som vil have en stor bonus, men som måske ikke har midlerne til at sætte det ind som det ellers kræver at få en stor bonus.

Alt hvad du skal gøre er at downloade softwaren hos Everest Poker og huske at bruge koden RIDER300 når du registrer din nye konto hos Everest Poker. Derefter vil din bonus automatisk stå på din konto og vil så løbende blive udbetalt i form af du optjener spiller-point ved at spille rigtige pengespil online hos Everest Poker.

Få bonussen nu

Få markedets flotteste og mest gavmilde bonus i dag og spil med hos Everest Poker hver dag hvor du hele tiden kan finde nye og spænende promotions!

Få bonus hos Everest her!