Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Martonas tilbage hos Full Tilt Poker

Der har ikke været mange historier at fortælle på Full Tilt Poker efter at Isildur1 stoppede med at spille de høje stakes hos Full Tilt Poker tilbage i 2010. Der er dog en person som fra tid til anden virkelig har udfordret de store navne, og det er svenskeren der kalder sig ’martonas’ hos Full Tilt Poker. Hvem der gemmer sig bag navnet er der ingen bekræftelse på, men det er dog en svensk pokerspiller, der fra tid til anden florerer på det store site.

Spillede fire borde på en gang

Tidligere i dag var svenskeren at finde på hele fire $25/$50 Pot Limit Omaha borde, men på hele 3 af dem var det oprindelige indskud dog blevet tabt, og det var således kun på det fjerde bord at der stadig var penge at spille med for ’martonas’, der også som Viktor Blom alias ’Isildur1’ har en kærlighed til det action prægede Pot Limit Omaha spil.

Det længe ventede comeback skete dog aldrig, og dagens spil endte med at koste hele $25.000 for svenskeren, der på alle måder har haft en dårlig oplevelse med Full Tilt Poker de sidste par år. De store tab har nemlig ingen ende taget, og det samlede regnskab ser yderst skidt ud for svenskeren, der endnu ikke har oplyst sin identitet.

For sit samlede spil på Full Tilt Poker er ’martonas’ nede med intet mindre end hvad der svarer til 7.000.000 danske kroner, og mon ikke at svenskeren snart bør gå sit spil efter i sømmene eller blot fokusere på en enkelt disciplin i stedet for at blande både No Limit Texas Hold’Em og det populære Pot Limit Omaha spil.

Har tabt 7 millioner kroner

Om det er frygten for skattevæsnet eller bare de manglende resultater der gør at ’martonas’ ikke har stået frem, er ikke til at vide, men mon ikke de færreste ville prale af at have tabt 7 millioner kroner på en enkelt pokerside.

Spil på Full Tilt