Mermaid Poker afholder Online DM 2011

Endnu engang har Mermaid Poker valgt at afholde denne spændende turneringsserie hvor kun danske pokerspillere kan deltage. For at imødekomme forskellige ønsker fra de deltagende spillere vil der udover den sædvanlige No Limit Texas Hold’Em Main Event turnering også være en spændende Pot Limit Omaha Shorthanded side event på programmet. Der bliver med andre ord kamp om titlen, æren og de mange penge når Mermaid Poker

 

 

€100+€10 PLO turnering

Event 1 som tidligere fortalt er en PLO turnering vil finde sted den 9. april og vil have et indskud på €100+€10. Turneringen vil blive spillet til fulde på selve dagen, og udover den store præmiepulje som de deltagende spillere genererer, vil vinderen også modtage €1000 ind på sin Mermaid Poker konto. Derudover vil top 3 få foræret en såkaldt VIP middag som ekstra præmie.

Det er dog uden tvivl Main Event turneringen som der bliver sat mest fokus på. Den vil som sædvanlig blive spillet i No Limit Texas Hold’Em formatet. Turneringen vil have et indskud på €200+€15 og spilles over 3 dage. Strukturen bliver særdeles venlig for alle spillere, og derfor vil der være plads til masser af poker når den spændende turnering atter vil blive skudt i gang.

Mermaid Poker forventer at hundredevis af spillere fra nær og fjern vil stille op til dette års Online DM. Derfor forventes præmiepuljen at nå op omkring 450.000 danske kroner i den store Main Event turnering. For at give de dygtige deltagere endnu mere at spille for vil vinderen af Main Event få et gratis sæde til den kommende udgave af danmarksmesterskaberne i live poker senere på året.

Vis at du er den skrappeste spiller

Kom med til de officielle danmarksmesterskaber i online poker og vis resten af Danmark at du er den skrappeste pokerspiller i øjeblikket!

Spil DM hos Mermaid Poker