Ny bog fra PokerStars Pro Dusty Schmidt

Der er gennem årene blevet udgivet et utal af bøger der handler om poker. Alt fra historier, teori og tips er blevet udgivet af alverdens forskellige spillere. Nu har en af de helt tunge drenge, nemlig Dusty Schmidt gjort sin nye bog ’Dont listen to Phil Hellmuth’ færdig. Titlen på bogen må efter alt at dømme være et direkte angreb på Phil Hellmuth som flere mener bare snakker og snakker og ikke ligger resultater bag sine udtalelser. Dusty Schmidt der online er kendt under sit alias ’Leatherass9’ har gennem årene gjort sig selv til en af de mest vindende grindere på internettet.

Vundet over $2.000.000 hos PokerStars

Dusty Schmidt som er en del af PokerStars team Online Pro har gennem årene vundet mere end $2.000.000 online hos verdens største pokersite over svimlende 7 millioner hænder. Dermed må man sige at Dusty er en mand der har styr på spillet, og det er nok også en grund til at man bør tage hans råd om ikke at lytte til Phil Hellmuth ganske seriøst.

I den store bog på 450 sider fortæller Dusty Schmidt om alle sine bedste tips til hvordan du som pokerspiller forbedrer dine resultater og hvilke ting man bør være observant på når man forsørger sig som at blive vindende pokerspiller. Du vil udover en masse læsestof også finde 25 hånd quizzer hvor Dusty viser flere af sine spillede hænder frem og fortæller historien bag udfaldet og hans tanker bag de moves han laver i de pågældende hænder.

Alt i alt ser bogen fra Dusty Schmidt yderst interessant ud og bogen henvender sig nok mest til folk der spiller meget online, men mon ikke mange spillere som primært begår sig med live poker også ville kunne lære en ting eller to.

Den spændende bog kan både købes i fysisk version eller som eBook.

Spil på PokerStars