Ny daglig turnering med leaderboard hos Mermaid Poker

Mermaid Poker står nu klar med rigtig gode nyheder for alle deres nuværende og kommende kunder. De sædvanlige Rebuy turneringer er nu blevet fjernet fra programmet og i stedet kan du nu hver dag spille med i en €10.000 garanteret Head Hunter turnering.

Næsten alle der har prøvet dette nye og spændende format ved hvor sjovt det er, og for at fejre lanceringen af den nye daglige turnering har Mermaid Poker i november måned valgt at afholde et leaderboard med præmier for i alt €5000 for alle dem der spiller med i denne turnering alle ugens dage.

Sådan gør du

Spil med i den daglige €10.000 garanterede Head Hunter turnering hos Mermaid Poker og eliminer så mange spillere som du overhovedet har mulighed for. Hvis du er den spiller der har sendt flest modstandere ud af turneringen i løbet af måneden vil du modtage €1000 i kontant præmie og selvom du måske ikke vinder dette leaderboard er der masser af øvrige præmier.

Mermaid Poker har nemlig valgt at uddele kontante præmier til de 30 mest flittige spillere. Du kan derfor både skrue op for underholdningen og værdien ved at være med i dette gode tilbud.

Opret dig hos Mermaid Poker

For at kunne vinde en del af de €5000 som er lagt i puljen skal du oprette en konto hos Mermaid Poker. Nye kunder der laver deres første indbetaling af midler vil modtage en 200 % bonus på op til €1000, og så kunne du eventuelt spille denne bonus fri samtidig med at du går efter sejren i det store leaderboard.

Prøv den nye daglige garanterede turnering og se hvor mange lig du kan få på samvittigheden og vind op til €1000 helt skattefrit hos danskejede Mermaid Poker. Vær i øvrigt opmærksom på alle de mange kampagner som kun udbydes hos denne side.

Deltag i Head Hunter turneringerne her!