Ny EUR 500000 garanteret pokerturnering hos Unibet Poker

Unibet Poker har fået en ny stor og spændende online pokerturnering på programmet. Spil med om din del i den store €500.000 garanteret turnering hos Unibet Poker.

Fabelagtigt god struktur

Hvis du hører til den slags pokerspillere der elsker at spille de dybe turneringer, hvor du starter med en stor sund start stack, og med lange blinds levels, og hvor man kan få tid til at spille noget godt og solidt online poker. Så skal du sørge for at være klar ved den virtuelle filt d.24. april når Unibet Poker for første gang åbner op for deres helt nye online pokerturnering.

Deres nye online pokerturnering er en kæmpe stor €500.000 garanteret turnering, som strækker sig over to dage med et indskud på €320. Man starter med at få en start stack på hele 10.000 chips, og det bedste ved det hele er, at der vil være 20 minutters blinds. Der er med andre ord virkelig tale om en solid online turnering, med plads til at spille god poker. Det er også derfor de netop har valgt, at strække den over to dage, hvilket kun gør turneringen endnu mere attraktiv.

Turneringen starter d.24. april kl. 19.00 dansk tid, og kører på indtil midnat, hvor spillet vil stoppe og først tages op igen dagen efter på kl. 19.00 dansk tid.

Unibet Poker siger, at den kun vil blive spillet en gang i kvartalet, men hvis nu den bliver en kæmpe succes, så kan man jo håbe på at den bliver spillet noget oftere. Det er i hvert fald svært at vinde en stor online turnering med større værdi i, end den nye €500.000 garanteret to dages turnering hos Unibet Poker.

En hver som åbner en poker konto hos Unibet Poker, får en lukrativ pokerbonus i vente. Uanset hvor meget du indbetaler ved dit første indskud, vil du automatisk kvalificere dig til deres bonus program. Hvor du kan få helt op til €1.000 i skattefri pokerbonus fra Unibet Poker. Bonussen er som sagt ikke afhængig af størrelsen på dit første indskud, men afhængig af hvor meget du spiller hos dem.

Jo mere du spiller og jo flere VIP point du optjener, des flere bonus penge kan du få fra Unibet Poker.

10 bonus trin

Der er i alt 10 bonus trin, på din vej til den fulde skattefri Unibet Poker bonus. Dog får du udbetalt din bonus med det samme, efterhånden som du når de forskellige trin. På den måde har alle en stor chance for at få en større eller mindre bid af den fulde Unibet poker bonus.

Læs hvordan du får fingrene i den lukrative og skattefrie Unibet Poker bonus her.

Vind din del af den store €500.000 Unibet Poker turnering. Spil med her!