Ny ugentlig gratis turnering hos Mermaid Poker

Der går ikke lang tid imellem at Mermaid Poker annoncerer nye og spændende kampagner. Denne gang er det et særligt sponsorat mellem Herlev Ishockey og Mermaid Poker der giver dig muligheden for at vinde en af flere unikke præmier.

Det bedste ved disse kommende turneringer hos Mermaid Poker er at de vil blive spillet hver uge, og der er absolut ingen krav for at være med. Derfor har du nu alle chancer for at vinde en signeret trøje, billetter til kampene eller penge til baren der er i den populære ishockey klub.

Hver onsdag

Den gratis turnering vil blive spillet hver onsdag 20.20 dansk tid online hos Mermaid Poker og præmierne er som følger

  1. plads giver dig en signeret Kim Staal kamptrøje
  2. plads får 2 entre billetter til næste hjemmekamp samt 300 kroner i deres bar
  3. endeligt får tredjepladsen også 2 entre billetter såvel som 200 kroner i baren.

Med de mange flotte præmier hver eneste uge er Mermaid Poker et glimrende sted at vælge hvis du kunne tænke dig at vinde unikke præmier og stifte bekendtskab med en sportsgren som gennem årene er blevet mere og mere populær.

Registrer dig nu

Registrer derfor din nye konto hos Mermaid Poker allerede nu og så kan du også frit være med i den ugentlige turnering hvor de mange præmier er på spil.

Nye kunder der foretager deres første indbetaling til Mermaid Poker vil desuden blive tildelt en 200 % velkomstbonus på helt op til €1000. Der kan derfor være meget høj værdi i at blive spiller hos Mermaid Poker, og du kan selvfølgelig deltage i alle deres mange kampagner uden at det påvirker din bonus på nogen som helst måder.

Vind unikke præmier i denne kampagne gennem danske Mermaid Poker hver uge.

Opret din konto her!