Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Optakt: Real Madrid vs. FC København

I aften er der god fodbold i fjernsynet, når FCK gæster Real Madrid, find de bedste odds her. FCK_-_Juventus_783674a

De danske mestre tager i aften i mod de spanske giganter Real Madrid i Champions League gruppespillet. FCK er havnet i dødens pulje, hvor hold som Juventus, Galatasaray og altså Real Madrid befinder sig.

FCK fik overraskende 1-1 hjemme mod de italienske mestre fra Juventus i første gruppekamp, et meget flot resultat af det danske hold, som igen i aften kommer på en næsten umulig opgave.

Modstanderen fra Real Madrid knuste de tyrkiske mestre i første kamp på udebane med hele 6-1, blandt andet af et hattrick af verdensstjernen Cristiano Ronaldo.

Netop Ronaldo bliver en stor mundfuld i aften, og den danske back Lars Jacobsen erkender da også, at Ronaldo er bedre end ham på alle punkter.

– Det er meget sjældent, at jeg møder en offensivspiller, der både er højere, hurtigere, stærkere, teknisk bedre og ikke mindst dygtigere på hovedet. Der er intet, jeg kan matche ham i, siger Lars Jacobsen til Ekstra Bladet.

For ikke at glemme har Real også hentet den walisiske stjerne Gareth Bale for 750 millioner kroner hos engelske Tottenham.

FCK skal altså håbe på lidt af et mirakel, hvis man skal slå Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Miraklet er dog sket før. Det var i 1994 hvor OB vandt 2-0 over Michael Laudrup og Real Madrid i Madrid, et resultat der er det største resultat nogensinde i dansk fodbold.

Lad os alle håbe på endnu et mirakel i Madrid.