Optjen point og vind pakke til iGame Open hos 24h Poker

Hvis du er en af de spillere som spiller særdeles meget online poker har 24h Poker fundet et rigtig godt tilbud frem til dig. Det er nemlig for nyligt blevet annonceret at der i det nye år vil blive afholdt en helt ny live turnering af selskabet selv kaldet iGame Open. På baggrund af denne nyhed har 24h Poker så valgt at donere hele 20 pakker væk til de spillere der først når at optjene 16.500 VIP point i december måned. Kunne du derfor godt tænke dig at komme ud at spille live poker har du en gratis mulighed for det hvis du blot klarer kravet.

Sådan vinder du en pakke

For at blive ejermanden af en af de 20 pakker som 24h Poker forærer bort til iGame Open 2012 skal du optjene 16.500 VIP point så hurtigt som overhovedet muligt i december. Er du blandt de 20 første spillere der opfylder dette krav vil en af pakkerne blive foræret til dig, og du kan glæde dig over at alt er inkluderet så du hverken skal bruge penge på fly, rejse, hotel eller noget som helst andet.

Du kan også være med

Der er ingen restriktioner for hvem der kan være med i denne kampagne udover at alle spillere skal have oprettet en konto hos 24h Poker. Har du derfor ikke en konto hos denne udbyder endnu kan du stadig nå at vinde en af de gratis pakker, og for at toppe det hele vil du også kunne få en flot velkomstbonus som du kan spille fri på samme tid.

Vil du derfor gerne forkæle dig selv lidt ekstra i denne højtid så besøg 24h Poker med det samme og se hvor nemt du kan vinde en af de fine pakker der hver har en værdi af €1200.