Party Poker afholder USD 5000 Bankroll Booster

Der kan være mange årsager til at man ikke har en bankroll til at spille online poker, men hvis det er noget du gerne vil prøve at ændre på har Party Poker et godt tilbud til dig.

Hver uge kan du nemlig kvalificere dig til en $5000 garanteret turnering kaldet Bankroll Booster. Ideen med denne turnering er at du nemt og sikkert kan opbygge en bankroll, og for alvor tage pokerspillet seriøst og få mere succes. Der er dog et par forskellige krav du skal imødekomme inden en plads i turneringen er en realitet, men det er heldigvis noget man let kan overkomme.

Læs mere om Party Poker her

Fire veje til turneringen

Du har fire forskellige veje til hvordan du kommer med til søndagens udgave af Bankroll Booster. Den første er at lave et indskud med koden BOOSTER. Gøres dette korrekt vil en plads være sikret, dernæst har man mulighed for at samle 5 Party Points i den forløbne uge, hvilket også giver adgang til turneringen. Den tredje mulighed er at man spiller med i en daglig point-turnering hvor de 25 bedste spillere vil gå videre til finalen, og endeligt kan du spille med i to freerolls hvor de 50 bedste spillere som har indsat penge vil være med.

Lette krav

Find derfor den vej som du synes er nemmest til den store $5000 Bankroll Booster turnering, og se om du kan få opbygget en bankroll hos Party Poker. Husk desuden at du kan få ekstra værdi ud af dit spil som ny kunde hvis du bruger koden RIDE500 under oprettelse. Denne kode vil give dig en 100 % bonus på op til $500 som du spiller fri i takt med at du optjener Party Points.

Besøg Party Poker allerede nu og se hvor kortene fører dig hen.

Boost din bankroll her!