Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Poker på Mac

Der var engang, hvor det var svært at finde steder at spille Mac Poker på nettet, men de dage er heldigvis ovre. Vil du spille poker på Mac i Danmark er der en håndfuld gode pokersites at vælge imellem.

Vil du vide mere om Mac Poker og læse detaljeret information om poker på Mac, kan du gøre det hos Pokermac.dk, hvor der er særlig fokus på pokersites med Mac-venlig software.

Vi er dog ikke blege for at give vores besyv med på vejen, når det kommer til valg af pokersite som Mac-bruger, og det vil vi gøre i denne artikel. Læs med her og bliv klogere på, hvilket pokersites er det bedste til at spille poker på Mac.

 

PokerStars fører Mac-feltet

pokerstars-spades-300x300Det åbenlyse valg af Mac Poker-site er naturligvis PokerStars, som er verdens største online pokersite, og som har en glimrende Mac Poker-klient til download via hjemmesiden.

PokerStars’ pokerklient til Mac roses til skyerne, for her glider spillet perfekt, der er stort set aldrig udfald på forbindelsen, og du kan frit vælge mellem Zoom Poker, SNG’s, turneringer, cash games og de populære Spin and Go’s.

Kom i gang med en stor bonus, når du spiller hos verdens største pokersite, og gnub albuer med pokereliten ved online bordene. Det er her hajerne samles, og det gør naturligvis også spillet spændende og udfordrende. PokerStars er det åbenlyse valg, men det betyder ikke, at der ikke er andre gode valg.

 

Spil Poker på Mac via browseren

unibet-green-300x300Også Danske Spil Poker, Unibet Poker og 888 Poker er blandt de pokersites som tilbyder poker på Mac, men her foregår det ikke via en downloaded klient (endnu), men derimod via browseren på din Mac-computer.

Særligt Unibet Poker er her værd at fremhæve efter vores mening, for Unibet har nemlig udviklet deres helt egen prisvindende software, som virkeligt er skræddersyet med henblik på at give spilleren en sjov oplevelse med softwaren. Der er dog ikke helt det samme udbud af spil og modstandere som på PokerStars, men til gengæld er spiloplevelsen – måske særligt for helt nye spillere – helt i top.