PokerStars med specielt tilbud til VIP spillere

Man har først prøvet at spille rigtig poker når man har spillet med i en stor live turnering, og det er faktisk noget som man bør opleve mindst en enkelt gang.
Hos PokerStars er de som bekendt meget glade for online poker, men de synes dog også at deres kunder skal have muligheden for at komme ud i verden og spille med i de største events.
Derfor tilbyder de nu alle spillere som er på PlatinumStar eller højere i deres VIP Program, at de kan bytte deres T-dollars til live sæder.

Vælg selv hvilken turnering

Det er helt og aldeles op til dig selv hvilken live turnering du vil spille med i for dine T-dollars, og derfor skal du bare sende en mail til PokerStars med information om den du har udset dig.
De vil herefter kontakte dig og sørge for alt i forbindelse med tilmelding og des lige.
Dette er derfor en ekstra god service som man frit kan benytte sig af som VIP spiller hos PokerStars, og det er selvfølgelig ikke noget der påvirker dine øvrige fordele.
Endnu engang viser verdens største pokerside at de vil gå hele vejen for dig, så det er en god ide at blive en del af PokerStars.

Tilbud til nye kunder

Skulle du imod al forventning ikke tidligere have oprettet en konto hos PokerStars, kan du også få en lækker sign-up bonus på op til $600.
Det eneste man skal gøre for at få del i dette tilbud, er at indtaste koden PSP7824 når man tilmelder sig.
Straks herefter vil bonussen så være klar til at blive spillet fri, og for hver 17 VPP point der optjenes, vil du få oveført $1 af din bonus.
Vælg derfor at oprette dig som kunde hos PokerStars nu og husk at bruge koden PSP7824 når du tilmelder dig.

Tilmeld dig PokerStars