Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Politik hos Ladbrokes Sportsbetting

Hvis du allerede er kunde hos Ladbrokes Sportsbetting, kan du logge ind på din konto og satse dine penge på hvem der bliver den næste præsident i USA.

Normalt kan politik godt være en tør og kedelig omgang. Især hvis man ikke interesserer sig synderligt meget for hvem der har den ene eller den anden ministerpost eller hvem som er præsident. Men hvis du er kunde hos Ladbrokes Sportsbetting, så kan det godt betale sig at sætte sig bare en lille smule ind i politik.

Hvis du ved, bare lidt om politik i USA, så kan det være at det bliver din vej til en gigantisk skattefri pengepræmie. Du skal bare kunne gætte hvem der eksempelvis bliver USAs næste præsident eller hvis det er valg i Danmark hvem der bliver statsminister. Så kan du vinde store skattefrie kontanter, blot ved at være lidt inde i politikken.

Der er selvfølgelig også meget andet du kan vinde penge på hos Ladbrokes Sportsbetting, udover at spille dine penge på politik. Du kan eksempelvis også spille på langt over 100 forskellige sportsbegivenheder, eller på væddemål omkring film, tv og radio.

Mulighederne er næsten uendelige, så du kan være ganske sikker på at du aldrig vil komme til at mangle noget at satse pengene på hos Ladbrokes Sportsbetting.

Ladbrokes Sportsbetting har et af markedets aller største udvalg af spil og odds, så du går med garanti ikke forkert i byen af at oprette dig som kunde hos dem.

Du skal slet ikke have pungen op af lommen for at blive kunde hos Ladbrokes Sportsbetting. Det er nemlig gratis at registrere en konto.

Lige så snart at du har fuldendt registreringen, så er du klar til at spille på lige hvad du har lyst til. Dit første væddemål du laver som ny kunde, det vil udløse en bonus på op til 500 kroner. Du får nemlig matchet dit første væddemål med 100 % op til 500 kroner. Det vil sige, at hvis du eksempelvis satser 300 kroner på denne uges superliga kamp, så vil du få et tilsvarende beløb i skattefri bonus. Uanset om du vinder eller taber væddemålet.

Både bonussen og alle pengepræmier du vinder hos Ladbrokes Sportsbetting, er 100 % skattefrie og det er naturligvis kun en kæmpe fordel.

Lav konto hos Ladbrokes Sports