Rake race med USD 125000 i puljen hos Betsafe Poker

Betsafe Poker har valgt at smide $125.000 i puljen igen i oktober måned til de mest aktive cashgame spillere. Som altid vil dette rake race være opdelt i 2, så alle spillere har nemmere ved at vinde en af de store præmier, og der er meget høje præmier på spil. Med $120.000 i kontante præmier, såvel som en online turnering med $5000 i puljen, er dette et race du er nødt til at være med i. Værdien er ganske enkelt for stor til at lade være, så det kan godt svare sig at begynde hos Betsafe Poker nu.

Meget store præmier

Præmierne i disse rake races er umådeligt høje. Vinder du f.eks. et af dem venter der $7500 i præmie, og den mindste sum du kan vinde er $100. Værdien er derfor meget høj, og derfor anbefales det kraftigt at man spiller hos Betsafe Poker i den her måned. Derudover vil de 15 mest aktive spillere også blive inviteret med til en særlig online turnering, hvor der blandt andet er et sæde til GSOP Live på højkant.

Tilmeld dig nu og vind

Det kan derfor være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Betsafe Poker hurtigst muligt, så man har en chance for at vinde et af de mange høje beløb, og hvis du foretager din første indbetaling hos Betsafe Poker vil du desuden kunne få op til $2000 i bonus eller en af de andre 5 bonus tilbud. Det smarte er at du kan spille din bonus fri samtidig med at du tjener penge i disse rake races, så hvis du er bevidst om gode tilbud og masser af høje præmier, bør du oprette dig hos Betsafe Poker nu.

Læs mere om Betsafe og opret en konto.