Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Rakeback

Rakeback er et levn fra fortiden, set med danske øjne. Der er ikke mange – hvis overhovedet nogen – pokersites med dansk licens, som tilbyder rakeback-aftaler længere.

Leder du efter rakeback, kan du læse mere hos RakeRiders, hvor der er information om rakeback-tilbud i Danmark at hente. Hvis der er en udbyder i Danmark som tilbyder rakeback, finder du dem der.

Faktum er dog, at det nu om dage er langt mere interessant at tale om poker bonusser og VIP Programmer, hvis man er dansker og spiller online poker.

 

Glem rakeback og tænk i andre tilbud

Det var nemt i gamle dage, hvor man bare fik x% af sin rake tilbage via en rakeback-aftale hver dag, uge eller måned alt efter aftale, men disse “deals” er altså ikke længere på tapetet i det danske marked, og hvad gør man så? Man glæder sig i stedet over gennemsigtigheden i den nye spillelovgivning, som godt nok betyder, at pokerrummene ikke længere har “råd” til at give dig de vilde rakeback-procenter, men i stedet kan tilbyde dig 100% skattefrie gevinster og en række andre tilbud.

For valueen er slet ikke blevet så meget dårligere, som onde tunger på diverse pokerfora har hævdet. Du må nok afgive et par procenter hist og pist, men til gengæld kan du glæde dig over, at du stadig kan få store procentdele af din rake tilbage via VIP Programmerne og de obligatoriske velkomstbonusser, alle pokerrum tilbyder nye spillere.

 

Konklusion

Vores råd er derfor, at hvis du er på jagt efter rakeback, så glem alt om det og tænk i andre tilbud. Bookmaker dit pokerrums kampagneside i din browser og tjek ind regelmæssigt for at se hvilke tilbud der er på display nu, for det er bl.a. herfra din value skal komme nu om dage. Danske Spil Poker er et af de pokerrum i Danmark, som tilbyder flest små sjove kampagner og turneringer med ekstra value. Alene den årlige Pokerchef kampagne er bestemt et skud værd.

Læs mere om hvordan du finder gode tilbud i vores guide til Dansk Poker her.