Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Sådan finder du den rigtige odds bonus for dig

Det vrimler med odds bonusser uanset hvor du kigger hen, og derfor kan det være svært at vurdere, hvilken bonus, der måtte være den bedste for dig.

Det hele afhænger også af hvilken type spiller du er, for hvis du kun spiller for ganske få hundrede kr. så bør du måske ikke gå efter en af de indbetalingsbonusser, hvor du kan få flere tusinde kr. ved første indskud.

Det handler derfor om, at du vælger den bonus der passer til din spillestil, og det kan du få hjælp til lige her.

Indbetalingsbonus:

Denne bonus er for alle spillere, da du kan få en bonus for helt ned til 100 kr. Så uanset beløbet du spiller for, kan denne bonus være for dig. Den appellerer dog mest til de spillere, der har tænkt sig at indbetale et stort beløb, da du oftest kan få op til 1.000 kr. eller mere på din første indbetaling.

Risikofrit bet:

Denne bonus er oftest til de spillere, der spiller for ganske få hundrede kr. Et risikofrit bet er typisk på 200 kr. og du vil ikke kunne tabe din indsats. Du spiller for egne penge, men hvis du taber, vil du få dine indsatser retur.

Denne bonus er ikke så appellerende til de spillere, der gerne vil spille højere beløb. Derfor bør du vælge denne bonus, hvis du placerer væddemål for 100-200 kr. af gangen.

Hvordan sammenligner man bonusser?

Hvis du skal have sammenlignet bonusser og på den måde fundet den bedste bonus til dig, bør du enten besøge en hjemmeside der kan hjælpe dig med at gøre dette, eller selv researche.

Vi anbefaler, at du selv tager skeen i hånden og laver din egen research. Du skal blot gå ind og kigge på de bookmakere i Danmark, der har et dansk licens, og så se hvilken bonus de kan tilbyde dig.

De fleste bookmakere tilbyder mindst en indbetalingsbonus, så du kan hurtigt se, hvad forskellen er. Det vigtigste er dog, at du kigger på regler og vilkår. Hvor mange gange bonussen skal omsættes, dette er det vigtigste for dig, hvis du ønsker at få udbetalt bonussen igen.