Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Selvudnævnte spileksperter eller bare spillere?

Nettet, tv, aviser og mange andre medier flyder med selvudnævnte spileksperter, som lover gode odds og fif til alle former for spil, på alle former for sportsgrene. Om det så er fodbold, basketball, boksning, cykling, håndbold spiller faktisk ingen rolle.
Men hvad kræver det så, at blive spilekspert ved disse medier:

Ja det ligger faktisk i ordet, at man har udnævnt sig selv som et bedrevidende individ inden for et specifikt område, i dette tilfælde sport i almenlighed.

Se blot på fodbold, her står der den ene efter den anden tidligere fodboldspiller eller træner nærmest i kø for, at give os deres mening om bedst mulige spilmuligheder. Tag bare en Stig Tøfting, Brian Laudrup, Peter Schmeichel, John Faxe Jensen, og mange, mange flere som tit bombarderer os med lige netop deres mening på dagens kamp. Nu er de ikke den værste gruppe af ”eksperter”, at lytte til. Men hvem har ikke siddet til bords ved en familiefest, hvor emnet er blevet henledt på sport og hvem har ikke siddet ved frokost bordet på arbejdspladsen og diskuteret gårsdagens Champions League kamp eller mandag morgen, hvor slagene i Superligaen har bølget frem og tilbage, hvem vandt, hvem tabte? Her er der altid en type som amerikanerne ville kalde en “Monday Morning Quarterback”. Altså en der kan sætte et vinderhold når kampen altså er spillet.

Problemet med disse ”eksperter” er, at de tit og ofte er styret af deres følelser. Enten har man haft en karriere i en af klubberne, eller også har man blot en forhåbning om, at netop ”deres” hold vinder. Nu skal det ikke lyde som om, at Peter Schmeichel har begået noget som kræver syndsforladelse tværtimod, men han er og bliver et skræmmeeksempel på, at man har for nære følelser for en klub. Ifølge Peter Schmeichel taber Manchester United jo aldrig en kamp, når han skal komme med et gæt på udfaldet før kampstart.

Nu skal man huske på, at sport er og bliver en af de ting, hvor den gamle floskel om, at alt kan ske, holder; Vi husker jo alle vores eget lille mirakel tilbage i 1992 hvor vi snuppede guldet foran stærke nationer som England, Frankrig, Holland og ikke mindst Tyskland. Den gang tilbage i 1992 var der ikke mange der havde ville spille på, at de danske drenge ville skrive et nærmest H. C. Andersen værdigt eventyr.

 

Når følelserne overtager og faldgrupperne byder sig til

Af andre faldgrupper er de mange grupper der findes på Facebook og Twitter, her er der mange hobby og selvudnævnte eksperter, der både vil rådgiver dig eller blot vil videre giver deres mening, som igen er stærkt påvirket af følelser eller mistolket/fejl analyseret fakta.
Dertil kommer at disse grupper tit bliver kontrolleret af personer, som måske ikke altid har den bedste fortid, så træd derfor meget varsomt ved, at følge disse grupper og følg din sunde fornuft.

Derfor spil ikke med dine følelser, lad dem der lever af at spille, eller analysere resultater om, at være med til at guide dig til en vinder kupon. For disse personer er dette ikke kun et arbejde, men en daglig stræben efter hæder og håneret over for sine kollegaer, men vigtigt af alt, er, at ramme plet så ofte som overhovedet muligt. En ting er sikkert, for de professionelle sportsbettere, det er deres arbejde er en livsstil, som de elsker højt, derfor kan det godt betale sig, at lytte til denne skare af nørdede sportsfans, som holder øje med resultater, form, vejr, konkurrenter, og mange andre ting.

I den forbindelse er det måske værd at nævne, at en ny betting app for nyligt har ramt det danske marked. Navnet på app’en, som allerede er tilgængelig til download i Google Play og App Store, er Spilforslag App.  Efter alt at dømme på producentens hjemmeside, er dette en af de eneste apps i markedet, som rent faktisk holder hvad der loves. Nemlig at der kommer spilforslag fra folk der rent faktisk ved hvad de taler om. Læs om Spilforslag App her.