Spil hos Absolute Poker og bliv VIP spiller

Absolute Poker tilbyder alle deres nye kunder at blive en del af deres loyalitetsprogram og få store fordele ved at spille online poker. Alt hvad man skal gøre for at blive VIP spiller hos Absolute Poker er at registrere sig som spiller og foretage et indskud. Derefter kan man spille en stor sign-up bonus fri og optjene spiller-point. Dit VIP niveau afhænger udelukkende af hvor mange spiller-point du optjener i løbet af måneden. Jo flere point du optjener, jo flere belønninger vil du modtage. Så det er bare med at få en konto hos Absolute Poker i dag.

Massiv fremgang af kunder

Gennem det sidste stykke tid har Absolute Poker oplevet en massiv fremgang af spillere, og sent om aftenen man kan spille mod helt op til 20.000 spillere fra hele verden. Det store antal spillere sikrer masser af spændende borde og et hæsblæsende program af både STT og MTT turneringer.

Det store udvalg af cash games og turneringer bliver kun forbedret af at Absolute Poker tilbyder alle deres spillere at vinde en formue på deres spændende Bad Beat Jackpot borde. Lige nu er den store jackpot på hele $60.000, og det er i særdeleshed noget der kan give ens bankroll et ekstra pift.

Når du har oprettet din nye konto hos Absolute Poker kan du gå i gang med at spille din 200 % bonus fri. Bonussen er på op til $500 og kræver derfor blot et indskud på $250 for at få det maksimale ud af bonussen. Derefter kan du modtage op til 31 % loyalitetsbonus gennem VIP programmet. Desuden er du sikret en 30 % rakeback aftale som giver dig en månedlig belønning for dit spil uanset hvor aktiv du har været i den forbigående måned.

Kom forbi Absolute Poker og bliv VIP spiller og modtag din poker bonus!

OPDATERING: Grundet problemer med de amerikanske myndigheder henvises der ikke til Absolute poker!!!.

Vi anbefaler spillere at spille hos CLASSIC POKER for øjeblikket. Få 200% bonus og adgang til €10.000 gratis turnering hos Classic Poker