Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil med i Step turneringer hos Party Poker

Hver dag kan du udfordrer dig selv hos Party Poker med deres spændende Step turneringer. Hvis du ikke er klar over hvad ordet helt betyder, kan du læse nærmere om konceptet og hvorfor der er så mange spillere der benytter sig af det.

Step turneringer er nemlig Sit & Go turneringer der hver har en fastlagt præmiepulje. De bedste spillere i hver Step turnering vil avancere til den næste turnering, og hvis man lander i den endelige turnering kan man vinde store kontante beløb. Du kan derfor forvandle et meget lille beløb til en enormt stor præmie ved bare at gå videre fra hver STT turnering, og det er noget der tiltrækker kunder.

Uhyre populære

Alle spillere jagter den store præmie, og siden at man kan gøre det for meget få midler i dette format er der rigtig mange spillere der døgnet rundt sidder og spiller disse Step turneringer. Du kan derfor næsten være sikker på at finde en Step turnering efter dit behov 24 timer i døgnet, og du bestemmer selv hvilket en af dem du ønsker at købe dig ind i, så du kan skræddersy hver Step turnering til hvad din bankroll kan tillade.

Få $500 i bonus hos Party Poker

Har du endnu ikke haft glæden af at være kunde hos Party Poker kan du med god grund blive det med det samme. Hvis du bruger den specielle kode RIDE500 når du opretter dig, vil du modtage en 100 % bonus på op til $500 på din første indbetaling af penge, og så kunne du med fordel spille denne bonus fri samtidig med at du prøver en af de mange Step turneringer som kører hele tiden.

Hold desuden godt øje med de mange kampagner som Party Poker afholder hver måned.

Spil gratis poker hos Party Poker. Opret konto!