Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil med i USD 200000 turnering hos Ultimate Bet

UBPokerDer er masser af grunde til at sætte sig ved computeren og spille med hver søndag når de største online pokerturneringer løber af stablen. Hos Ultimate Bet kan du hver søndag spille med om en garanteret præmiepulje på hele $200.000 der i dansk valuta svarer til godt 1.1 millioner kroner. Turneringen er blandt de mest spændende på internettet, og hvis du skulle gå helt til tops venter der mere end $25.000 til dig.

$215 i bounty på de professionelle

Det er dog ikke alt. Hvis du slår en af de velkendte professionelle spillere fra Ultimate Bet ud af turneringen, venter der $215 gratis til dig for din indsats. Dermed har der aldrig været flere grunde til at sætte sig hos Ultimate Bet hver søndag og spille med når den største ugentlige turnering løber af stablen.

Hvis du sætter en ære i at spille billig poker kan du med Ultimate Bet kvalificere dig for så lidt som $5.50 gennem de mange daglige satellitturneringer der kører døgnet rundt. Alt hvad du skal gøre er at ende i toppen af de mange satellitturneringer og så er du på vej til at spille med om hele 1.1 millioner danske kroner når den store søndagsturnering går i gang.

Turneringen er kendt for at tiltrække masser af dårlige spillere som alle drømmer om en plads blandt toppen i den store turneringer, og dermed regnes turneringen også for at have et yderst blødt niveau taget den store præmiepulje i betragtning.

Med hele $200.000 garanteret i præmiepulje og ekstra præmier for at slå de øvrige professionelle spillere hos Ultimate Bet ud, er der på alle måder en god grund til at spille med når Ultimate Bet inviterer pokerspillere fra hele verden med når det store slag skal stå sin gang hver eneste søndag.

Realiser dine drømme og spil med

Tag del i den store turnering og realiser dine drømme med den store $200.000 garanterede turnering med Ultimate Bet Poker! Nye spillere modtager 111% bonus op til $1100.

Spil om store gevinster hos UB. Download her!