Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Sportsåret 2016 starter med EM i Håndbold

2016 bliver et fantastisk sportsår, hvor vi både skal med til OL i Brasilien og selvfølgelig EM i fodbold. Og når vi skriver “vi”, så gælder det desværre ikke det danske landshold i fodbold, som missede EM-billetten i de to kampe mod Zlatan Ibrahimovic.

Men vi som nation skal med hjemme fra TV-stuerne, og det bliver vanvittigt fedt at følge med i de mange konkurrencer ved OL og kampene ved fodbold EM i Frankrig til sommer. Der vil naturligvis komme masser af odds op hos bookmakerne på begge dele som året skrider frem, og her vil vi her på bloggen forsøge at finde frem til nogle af de bedste bookmaker-tilbud, når sommeren nærmer sig. Det bliver stort!

Kigger vi lidt tættere på i kalenderen, er der allerede EM i Håndbold 2016 i Polen i januar, og her er de danske herrer selvfølgelig med fra start. Bookmakerne spår Frankrig den store favoritrolle, så der er i skrivende stund flotte odds 4.50 at hente på Danmark som vinder af det kommende håndbold EM.

Du kan se odds på EM i Håndbold her, hvor du finder alle vinder-odds forud for turneringens start d. 15. januar, 2016. Senest Danmark vandt guldet ved Herre EM i Håndbold var i Norge i 2012, og vi krydser fingre for en gentagelse af den bedrift her i januar.

Der er også masser af andet sport på programmet i 2016, hvor vi selvfølgelig kan se frem til Champions League og Europa League finalerne, og så skal der kåres nationale mestre i alle de bedste ligaer rundt omkring på kloden. I USA går de nu ind i NFL-slutspillet, og Superligaen starter igen før du får set dig om.

Uha hvor vi glæder os, og vi er sikre på du gør det samme. Tjek tilbage her på bloggen løbende, for de bedste sportstilbud og odds i 2016.

 

Nye pokerartikler på sitet

Indrømmet, den gamle hjemmeside var måske “overdue” ift. en lille opdatering, men i anledningen af nytåret, har vi været omkring i krogene og fået opdateret hele vores hjemmeside. Den er nu mobilvenlig, så du altid kan tjekke ind hos os når du er på farten, og derudover er der skrevet nye artikler om poker til vores menu.

Artiklerne har til formål at rådgive nye pokerspillere i deres søgen efter relevant pokerinformation, for som du måske ved – erfarne læser – så kan online poker være en regulær jungle, når man først starter ud som donk ved bordene.

Tag en cruiser på vores site, og kom snart tilbage, for 2016 bliver et fabelagtigt sports- og pokerår. Det garanterer vi!