Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Unibet Poker tilbyder mobil poker til alle

Hvis du er den heldige ejer af en smartphone der benytter det velkendte styresystem kaldet Android har du nu mulighed for at få ekstra meget underholdning.

Unibet Poker har nemlig fået lavet en komplet pokersoftware som kan bruges af alle der har en konto på deres pokerside og det er faktisk ganske nemt at komme i gang. Du skal bare scanne en kode fra deres hjemmeside og så vil din telefon gå i gang med at installere applikationen og i løbet af få minutter er du så klar til at spille poker på farten.

Et nyt fænomen

At spille online spil på ens telefon har længe været fremme i medierne, men det er alligevel de færreste pokersider der har kunnet få lavet en ordentlig software som fungerer upåklageligt og her må man erkende at Unibet Poker er et skridt foran deres konkurrenter.

Denne software er nemlig den ubetinget flotteste og mest brugervenlige der er lavet for pokerspillere der vil spille poker på deres mobiltelefon. Det kan derfor anbefales at man anskaffer sig en gratis konto hos Unibet Poker hvis man vil prøve at spille poker på denne nye og sjove måde.

Så enkelt er det

Efter du har scannet den unikke kode på Unibet Pokers hjemmeside vil din telefon forklare dig hvad de næste skridt er og hvordan du installerer softwaren. Efter endt installation skal du indtaste dit brugernavn og kodeord til din Unibet Poker konto og så er du ellers klar til at gå i gang med at spille. Vær dog opmærksom på at man kun kan spille på 1 bord af gangen, og at det er en smule svært lige at vænne sig til alle de nye funktioner som følger med.

Prøv mobil poker og se hvordan det er at spille direkte fra ens mobiltelefon.

Spil Unibet Poker på mobilen. Lav konto her!