USD 200000 turnering hver uge hos Party Poker

Enhver der har bare en smule erfaring inden for online poker ved at det er om søndagen at man skal være på vagt. Det er nemlig her at de absolut største turneringer finder sted, og Party Poker er på ingen måde en undtagelse hvis du er på jagt efter store præmiepuljer og gode turneringsstrukturer.

Der afholdes nemlig flere store faste turneringer hvor du for et lille indskud og en smule held kan gå hele vejen og indfri dine drømme om den store gevinst. Særligt en turnering skiller sig ud fra de øvrige, og denne har intet mindre end $200.000 i garanteret præmiepulje.

$200K Guaranteed

Navnet er $200K Guaranteed og denne turnering har hver uge besøg af tusindvis af spillere der alle kæmper om at stryge helt til tops og vinde en livsændrende gevinst. I dansk valuta svarer den store præmiepulje til mere end 1 million danske kroner, og så kan det med fordel nævnes at hver eneste dollar i præmiepuljen er skattefri for danske spillere. Det er en gigantisk fordel som gør, at mange danskere har valgt Party Poker som deres pokerside, og hvis du er i tvivl om hvor du skal spille kunne det meget vel være at denne udbyder skulle blive dit valg.

VIP program og andre fordele

Der er nemlig masser af andre lækre fordele ved at spille online hos Party Poker. Alt lige fra store startbonusser, et kæmpe udvalg af turneringer, masser af cash games 24 timer i døgnet og ikke mindst deres fabelagtige VIP program er ting som man nyder godt af ved at spille netop her.

Man kan tjene op til 50 % i rakeback gennem VIP programmet, og når man først kombinerer dette med deres velkomstbonus og de mange eksklusive kampagner er værdien ganske enkelt ikke til at tage fejl af.

Prøv Party Poker i dag og få maksimum 100% bonus op til $500 når du bruger bonuskoden RIDE500 under oprettelse.