Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind ekstra i december hos William Hill Poker

Julen er en helt magisk tid hvor det primært er hygge og gaver der står i centrum. Hos William Hill Poker har julen også indfundet sig, og i den forbindelse vil de gerne give dig muligheden for at vinde en ekstra præmie eller to. Derfor kan du helt frem til den 5. januar 2012 hver dag åbne en låge som indeholder et hav af lækre præmier i form af bounty turneringer, rake races, kontante præmier og meget andet. Det kræver kun en konto hos William Hill Poker før man kan deltage, så dette er et tilbud alle kan benytte sig af.

Ingen indskud påkrævet

Du behøver hverken at indskyde penge til din konto eller klare andre betingelser før du kan være med i denne julekalender, og med muligheden for at vinde en andel af præmier for £25.000 er det næsten synd ikke at være med. For at sætte ekstra trumf på denne højtid vil der nemlig være en låge at åbne helt frem til det nye år og mere til, og derfor er der ingen der kan måle sig med William Hill Poker når det handler om kampagner i disse tider.

$10.000 på 6 dage

Lige så snart at det nye år er skudt i gang og raketterne for længst er fløjet op på himlen fejrer William Hill Poker det nye år med en kampagne kaldet 10 days of Turkey. Her har du mulighed for at dyste med om hele $10.000, og det kan også fortælles at dette tilbud er af høj værdi.

Er du derfor klar på at få mere værdi ud af dit spil og være med i årets største julekalender som også løber helt frem til det nye år, så se at få oprettet dig hos William Hill Poker så du også kan være med.