Vind en plads ved GSOP Greece hos Betsafe Poker

Det er igen blevet tid til en stor kampagne hos Betsafe Poker. Lige nu kan kunder hos Betsafe Poker spille med i et stort sommer race hvor hele $130000 vil blive delt ud i løbet af de næste par måneder, men bare fordi man deler så mange penge ud til ens spillere kan man jo godt give dem endnu flere fordele.

Vind tur til Grækenland

Derfor kan alle kunder nu komme med til GSOP Live i Grækenland hvor Betsafe Poker sætter intet mindre end 4 komplette pakke på højkant i en enorm online freeroll. Foruden de 4 store pakker vil der også være 2 billetter til de store online finaler til GSOP Live. Hver af disse billetter har en værdi af $320, og det gør at den samlede præmiepulje kommer op på svimlende $15000.

Betsafe Poker er kendt for at give deres spillere meget rimelige muligheder for at deltage i deres kampagner, og det gør sig så sandelig også gældende denne gang. For så lidt som 50 optjente spiller-point i juni måned kan du komme med til den store finale den 5. juli hvor de 4 store pakker til GSOP Grækenland vil blive delt ud.

Kom til finalen på 3 måder

Der tilbydes 3 måder at komme til finalen på, og hver vej har sine egne krav for hvor mange point du skal optjene. Du kan f.eks. optjene 250 point i juni og spille med i en satellit freeroll hvor de 125 bedste spillere vil vinde et sæde til finalen hvor de mange sæder og turneringsbilletter på højkant.

Med denne fede kampagne giver Betsafe Poker dig endnu en god mulighed for at vinde en flot præmie og gøre dig klar til at spille med når folkene bag OnGame netværket byder velkommen til endnu en spændende omgang af GSOP som i denne kommende udgave vil blive spillet i Grækenland.