Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vis hvem du er og vind EUR 100 hos Inter Poker

Inter Poker dedikerer hver måned en spalteplads til en af deres spillere som adskiller sig fra deres andre kunder. Det betyder at du kan fortælle lidt om hvem du er og modtage en gratis præmie oven i som tak for din loyalitet hos Inter Poker. Alle kan være med i denne kampagne, og det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om at blive månedens spiller er at sende en e-mail med et par besvarelser, og hvis Inter Poker finder dig interessant vil du blive udnævnt til næste måneds spiller.

€100 til hver udvalgte spiller

Det skal selvfølgelig ikke kun være god PR der gør at du skal være med i denne eksklusive kampagne hos Inter Poker. Hver spiller der bliver udnævnt som måneds profil vil modtage €100 gratis på deres konto. Dette er dog også nemt at blive hvis man vil idet det er begrænset hvor mange ansøger der egentligt er.

Inter Poker har selvfølgelig en masse gode tilbud der gør at du med fordel kan vælge dem frem for så mange andre poker udbydere rundt omkring på internettet.

Fede kampagner og gode tilbud

Lige siden ruder konge var knægt har Inter Poker stået for nogle af de bedste kampagner på markedet for online poker. Dette er også noget de gør den dag i dag, så hvis du godt kunne tænke dig at vinde ekstra præmier og få bonus så er denne pokerside stedet for dig.

Nye kunder kan få en flot 200 % bonus på op til €1000 når de laver deres første indskud, og denne bonus kan du spille fri samtidig med at du optjener FPP Point der kan give dig en høj status i deres store VIP program. Læs mere om dette pokerrum hos Bonusriders.dk.

Få din bonus gennem Bonusriders.dk